M&A d.o.o.

M&A d.o.o.

M&A d.o.o.

M&A d.o.o.

M&A d.o.o.

M&A d.o.o.

M&A d.o.o.

M&A d.o.o.

M&A d.o.o.

M&A d.o.o.  Sistemi za ogrevanje, hlajenje in prezračevanje

Logotip

Plinske inštalacije

 

plinIzdelujemo plinske inštalacije, s katerimi poskrbimo za najvišjo raven udobja ogrevanja in pripravo tople vode. Pri tem je mogoče uporabljati plin, ki se dobavlja preko lokalnega plinovoda ali pa je shranjen v plinski cisterni.

 

Plinske peči in naprave Vaillant odlikuje optimalno razmerje med ceno in delovnimi karakteristikami, so estetsko oblikovane in sodijo v razred energetsko varčnih izdelkov. Najsodobnejša kondenzacijska tehnologija omogoča z izredno visokimi stopnjami izkoristka do 110% znaten prihranek skupnih stroškov ogrevanja. Zaradi širokega razpona moči boste zlahka našli rešitev, ki najbolje ustreza vašim potrebam.

 

  

pet-let-garancije-medium

Program podaljšanega jamstva je namenjen za  visoko učinkovite kondenzacijske plinske naprave in uporabnike, ki želijo tovarniško garancijsko dobo 2 let nadgraditi s 3 letnim podaljšanim jamstvom, pod pogoji, ki so opisani v pogodbi. Tako  5 let nimate skrbi glede naprave, hkrati pa pridobite ugodnejši servis po drugem in četrtem letu obratovanja.
Preberi več na www.vaillant.si

 

Toplotne črpalke

 

toplotna črpalkaAkumulirana sončna energija v zemlji, podzemnih vodah in zraku se s pomočjo električne energije pretvarja v toplotno energijo za potrebe ogrevalnega sistema. Neizčrpen vir energije, ki je na voljo brezplačno, tako pokrije do 75% vse energije, ki je potrebna za delovanje tolotne črpalke. Preostalih 25% energije zagotavlja električna energija brez emisij škodljivih snovi.

 

Z uporabo toplotne črpalke s funkcijo pasivnega hlajenja toplotna energija ne bo izkoriščena samo za ogrevanje, ampak tudi za hlajenje.

 

Uspešno izvajamo vse sisteme ogrevanja in hlajenja z uporabo toplotnih črpalk v kombinaciji z zemeljskimi kolektorji, globinsko sondo oziroma uporabo geotermalne vode ali zunanjega zraka.
Oglejte si kompletno ponudbo Vaillant toplotnih črpalk.

 

 

 

Na voljo podaljšana jamstva za toplotne črpalke brez doplačil.

Preverite ponudbo toplotnih črpalk s podaljšanim jamstvom do 10 let.

Solarni sistemi

 

solarni_sistemiSončna energija je najekonomičnejši ter hkrati tudi ekološko najsprejemljivejši vir, ki je na razpolago brezplačno.

 

Ob uporabi sončne energije je mogoče prihraniti do 60% letnih potreb po energiji za pripravo tople sanitarne vode. To pomeni, da poleti konvencionalni način ogrevanja tople vode skoraj ni potreben.

 

Električno ogrevanje

 

ogrevanje_elektika

Električne naprave za centralno ogrevanje zagotavljajo sodoben način ogrevanja stanovanj in družinskih hiš. Delovanje teh naprav je povsem avtomatizirano in skoraj neslišno.  

Za prostore, ki jih je treba ogrevati le občasno oziroma za krajši čas, priporočamo uporabo priljubljenih električnih sobnih grelcev-radiatorjev

Za pripravo tople vode so primerni pretočni grelniki- bojlerji različnih zmogljivosti na elektriko ali plin.

 

Uporaba električne energije za ogrevanje prinaša prednosti kot so ekološko čisto obratovanje, delovanje brez dimnika ter možnost montaže tudi v manjše prostore, saj ne potrebujemo zgorevalnega zraka.
Oglejte si kompletno ponudbo naprav za električno ogrevanje