M&A d.o.o.

M&A d.o.o.

M&A d.o.o.

M&A d.o.o.

M&A d.o.o.

M&A d.o.o.

M&A d.o.o.

M&A d.o.o.

M&A d.o.o.

M&A d.o.o.  Sistemi za ogrevanje, hlajenje, prezračevanje, vodovod

Domov     Kazalo

Logotip

Plinske inštalacije

 

plinIzdelujemo plinske inštalacije, s katerimi poskrbimo za ogrevanje prostorov, kuhanje in pripravo sanitarne vode. Pri tem je mogoče uporabljati plin, ki se dobavlja preko lokalnega plinovoda ali pa je shranjen v plinski cisterni.

 

Vgrajujemo plinske peči in naprave Vaillant, ki so primerne za vsak žep, estetsko oblikovane in sodijo v razred energetsko varčnih izdelkov. Najsodobnejša kondenzacijska tehnologija omogoča z izredno visokimi stopnjami izkoristka do 110% znaten prihranek skupnih stroškov ogrevanja.

 

Primerjalna študija ekonomičnosti različnih ogrevalnih sistemov, ki jo je v letu 2017 opravila Fakulteta za strojništvo v Ljubljani, dokazuje, da ogrevanje s plinsko kondenzacijsko pečjo pomeni najnižjo investicijo ter prinaša najvišje prihranke. Primerjava je izvedena z ogrevanjem s toplotno črpalko zrak-voda, lesno biomaso ter kurilnim oljem.

 

 

 

 

 

pet-let-garancije-medium

Program podaljšanja garancijske dobe

 

Program podaljšane garancijske dobe je namenjen za vse visoko učinkovite kondenzacijske plinske naprave do 35 kW moči in uporabnike, ki želijo tovarniško garancijsko dobo podaljšati za 3 leta, pod pogoji, ki so opisani v pogodbi. Tako uporabnik 5 let nima skrbi glede naprave, hkrati pa pridobi ugodnejši servis po drugem in četrtem letu obratovanj.

 

Preberi več na www.vaillant.si

M&A d.o.o.

Kidričeva cesta 97  

4220 Škofja Loka


Tel: 04 515-78-10

Fax: 04 515-78-11

 

E-pošta: info@m-a.si

 

Matjaž Košorok

041 672-706

 

 

 

V podjetju M&A d.o.o. smo pooblaščeni ponudnik in serviser naprav največjega evropskega proizvajalca ogrevalne tehnike Vaillant.

 

 

 

vaillant_logo