M&A d.o.o.

M&A d.o.o.

M&A d.o.o.

M&A d.o.o.

M&A d.o.o.

M&A d.o.o.

M&A d.o.o.

M&A d.o.o.

M&A d.o.o.

M&A d.o.o.  Sistemi za ogrevanje, hlajenje, prezračevanje, vodovod

Domov     Kazalo

Logotip

Projektna dokumentacija

 

projektiranjeNe glede na to, ali gre za posodobitev obstoječega objekta ali pa za novo instalacijo, zagotovimo celovito izvedbo: pripravo projekta, ustrezne dokumentacije, izvedbo instalacije, sanacijo dimnika, zagon naprav. 

 

Pri tem sodelujemo z lokalnimi distributerji energenta, npr.plina ter dimnikarskim podjetjem. Od investitorja se tako zahteva minimalna angažiranost in količina časa.

 

Z investitorjem prav tako sodelujemo pri pripravi dokumentacije za pridobitev ekološke subvencije ali kredita.

 

 

 

                     

Obveščamo vas, da je objavljen razpis EKO SKLADA nepovratnih subvencij za leto 2019 in 2020, ki je odprt do porabe sredstev:


Razpis Ekološkega  Sklada Republike Slovenije 74SUB-OB19 omogoča nepovratne spodbude- subvencije za občane za:

 

 - naložbe v solarne ogrevalne sisteme, plinske kotle, vgradnjo toplotnih črpalk, prezračevanje, sisteme na lesno biomaso, preberi več v javnem razpisu EKO sklada... Za vse naštete naložbe skupaj s podjetjem Vaillant ponujamo ustrezne rešitve, ki zadostijo oz. presegajo merila, ki jih  je zastavil Ekosklad v svojem razpisu. Pokličite nas za brezplačno pripravo ponudbe in ustrezne dokumentacije. 

 

Subvencije so se v letu 2020 povišale za solarni ogrevalni sistem. Na območjih, kjer je prednostni način ogrevanja plin, so na razpolago tudi subvencije za ogrevanje na plin v starejših stavbah.

 

 

M&A d.o.o.

Kidričeva cesta 97  

4220 Škofja Loka


Tel: 04 515-78-10

Fax: 04 515-78-11

 

E-pošta: info@m-a.si

 

Matjaž Košorok

041 672-706

 

 

 

V podjetju M&A d.o.o. smo pooblaščeni ponudnik in serviser naprav največjega evropskega proizvajalca ogrevalne tehnike Vaillant.

 

 

 

vaillant_logo